Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling & kemisk peeling med dr gross produkter i Nyköping

Bortsett från mina behandlingar till fötterna erbjuder jag även en rad behandlingar för ansiktet. Du i Nyköping med omnejd kan bland annat få en klassisk ansiktsbehandling, kemisk peeling eller ansiktsrengöring. Under samtliga behandlingar tar jag hänsyn till dina behov, önskemål och även din hudtyp. Målet med den valda behandlingen är att du som kund ska vara helt nöjd när du går härifrån. Min högsta ambition är att du ska känna dig välkommen, trygg och omhändertagen.

I mitt arbete använder jag mig bland annat av Dr Gross produkter, vilket är en revolutionerande hudvårdsserie. Genom produkterna får man effektiva och långvariga resultat, vilket jag som hudterapeut vill erbjuda till mina kunder. Välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller om du vill boka tid. Jag ser fram emot att få ta hand om dig på allra bästa sätt – unna dig en härlig och välgörande ansiktsbehandling redan idag!

Ansiktsbehandling

En klassisk ansiktsbehandling hos mig ska vara skön och effektiv för dig som kund. Genom massage, rengöring, peeling och ansiktsmask m.m. är förhoppningen att du ska få en behandling som uppfyller dina förväntningar. Under hela behandlingen använder jag produkter som passar din hudtyp.

Dr Gross produkter

För att du ska få det resultatet och den effekten du söker efter din ansiktsbehandling använder jag mig av produkter av bra kvalité. Det är framförallt produkter från hudvårdsserien Dr Gross som jag använder. Självklart tar jag hänsyn till din hudtyp när jag väljer ut produkter. 

Kemisk peeling

Under ansiktsbehandlingen har du möjligheten till kemisk peeling. Peeling gör att nya celler bildas, på så sätt föryngras och förbättras bland annat huden. Är det något du i Nyköping är intresserad av kan du du ta del av det under din behandling.